Hočete storiti kaj dobrega? Vzgajajte mlade.

POPLAVE V SLOVENIJI

Pomagajmo skupaj pri blažitvi trpljenja!

Dragi prijatelji,
obžalovanja vredne poplave so prizadele številne skupnosti, družine in posameznike, ki so izgubili svoje domove, premoženje in tudi najdražje. V tem težkem času se obračamo na vas, srčne ljudi, ki skupaj tvorimo močno vez karitativnosti in sočutja.

Z vašim prispevkom bomo nudili nujno humanitarno pomoč tistim, ki so bili najbolj prizadeti ob tej naravni nesreči. Skupaj bomo omogočili obnovitev življenj in ponovno vzpostavili upanje ter dostojanstvo prizadetih.

Vsak dar, velik ali majhen, bo v teh težkih časih izjemno cenjen in imel velik vpliv na življenja ljudi, ki se zdaj soočajo s posledicami poplav. Vaša solidarnost lahko naredi razliko in prinese toplino in upanje tistim, ki so v stiski.

Pomagajmo jim skupaj in pokažimo, da so srce in sočutje ključne vrednote, ki nas združujejo kot skupnost.

Poleg tega vabimo tudi tiste, ki ste bili neposredno prizadeti in menite, da potrebujete našo pomoč. Skupaj se bomo potrudili, da vam pomagamo pri podpori, ki jo potrebujete v teh težkih trenutkih. Vaš klic (030  362 800) ali e-sporočilo (fundacija@sdb.si) bo toplo sprejeto, saj verjamemo, da smo tukaj, da si medsebojno pomagamo.

Hvala, ker delite srčnost in pripravljenost, da pomagate drugim.

 

Pomoč lahko darujete na

Ustanova Fundacija don Bosko,

Rakovniška ulica 6, 1000 Ljubljana

TRR: SI56 0205 8026 2282 413 (odprt pri NLB)

SKLIC: SI00 201

NAMEN: Poplave

KODA NAMENA: char

Morda vas zanima tudi