Hočete storiti kaj dobrega? Vzgajajte mlade.

PROSTOVOLJSKI AKCIJI – 30.10. in 3.11.2023

Pridruži se in (fizično) pomagaj prizadetim v poplavah

V letošnjem poletju smo bili priča naravnim nesrečam, ki so povzročile obsežne poplave in prizadele številne skupnosti. Tudi sedaj, ko je minilo že kar nekaj časa od teh trenutkov, več kot kdaj koli prej, potrebujemo vašo pomoč in entuziazem!
Vabimo vas, da se nam pridružite pri delu na terenu in pomagate prizadetim prebivalcem.

Spoštovani prostovoljec, spoštovana prostovoljka.

V ponedeljek, 30. 10. 2023 ter v petek, 3. 11. 2023 se ponovno odpravljamo proti Mozirju in Lučam, kjer nas pričakujejo in prosijo za pomoč na terenu, ki je bil med letošnjim poletjem poplavljen.

Zbor v Ljubljani na Rakovniku je ob 7.00 zjutraj. Glede na število prostovoljcev, bomo skombinirali način prevoza na lokacijo. Če živiš v okolici Mozirja ali pa prihajaš od drugod, se lahko srečamo tudi na sami lokaciji.

Za vas je pomembno, da se za delo primerno opremite. Da poskrbite za primerno zaščito nog in rok (primerna obutev in zaščitne rokavice), da poskrbite za primerna oblačila za delo in po potrebi, da imate poleg tudi kakšna rezervna oblačila, saj se bomo pri delu morda umazali.

Za malico in orodje za delo bomo poskrbeli mi. Vse ostale informacije pa se lahko obrnete tudi na tel. št. Fundacije don Bosko (030 362 800) ali 041 357 640 (Janez Krnc, SDB).

 

Tebe prosimo le, da se na delovno akcijo prijaviš na povezavi tukaj.

 

Morda vas zanima tudi